Мерія вперше провела засідання Погоджувальної ради

Сьогодні, 27 липня 2017 року, в залі засідань райради відбулося перше засідання Погоджувальної ради. Це консультативно-дорадчий орган, який утворений для попереднього розгляду організаційних, соціально-значущих та резонансних питань роботи міської ради, подолання розбіжностей і вирішення питань, що виникають у діяльності ради та міського голови, а також з метою забезпечення координації дій депутатського корпусу.

На засіданні розглянули всі питання порядку денного та докладно зупинилися на тих, які викликали найбільш бурхливе обговорення – про оптимізацію штатів Сторожинецької міської ради та виконанні бюджету.

Стосовно скорочення штату мерії, погоджувальна рада ухвалила пропозицію напрацювати проект рішення щодо скорочення, провівши окремою депутатською комісією аналіз роботи працівників, а саме розробити проект нового штатного розпису на 2018 рік, а, як тимчасову міру для економії коштів до кінця року, рекомендувати працівникам взяти відпустку за власний рахунок на два тижні. Це питання буде розглядатися на наступній черговій сесії, яка відбудеться 3 серпня 2017 року.

Категорія: Важливо Відео Події
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ