Пам’ятаймо нашого героя Юрія Чікала

Вчора, 30 липня 2017 року, в Старобросковецькій сільській бібліотеці-філії №31 відбувся вечір-спомин “Пам’ятаймо нашого героя Юрія Чікала”, в якому брали участь ведучі Гловацький Олексій та Іліка Аліна, та молодь села – Кривко Анастасія, Пашняк Іван, Чікал Павло, Ротар Аліна, Цепецавер Юлія, Многодітна Інна.

Чікал Юрій Дмитрович – український військовик, учасник російсько-української війни 2014-2017 року. Народився 21 лютого 1983 року в селі Нові Бросківці Сторожинецького району Чернівецької області.

8 квітня 2014 року був мобілізований до військової частини в місті Чернівці. Юрій Чікал працював вчителем у Старобросківецькій середній школі, був заступником директора школи. Єдиний син у матері, був люблячим сином, користувався повагою та любов’ю у односельців.

31 липня 2014 року Юрій Чікал загинув у селі Георгіївка Луганської області в результаті отримання осколкових поранень тіла та вибухової травми під час виконання бойового завдання в зоні АТО. Поховали Юрія Чікала на Сторожинеччині.

Сьогодні минає три роки, як, перебуваючи в зоні АТО і захищаючи нашу вітчизну, загинув наш земляк Юрій Чікал. Пам’ятаймо його!

Категорія: АТО Новини району
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ