Робоча зустріч по використанню електронних сервісів

Робоча зустріч

2 червня 2015 року при заступнику голови Сторожинецької районної державної адміністрації Фурніки Ю. Л. за участю представників  реєстраційної служби Сторожинецького районного управління юстиції  було проведено робочу зустріч з органами місцевого самоврядування та представниками бізнесу, на якій були обговорені реформи, що проводяться Міністерством юстиції України в сфері реєстрації речових прав на нерухоме майно та реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців. Увага присутніх була акцентована на перевазі використання електронних онлайн сервісів.

Зареєструвати бізнес та отримати необхідну інформацію з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців можна за допомогою оновленого сайту Мін’юсту в режимі онлайн.

Сташеску К.Г.Перевагами послуг онлайн сервісу є те, що вартість отримання інформації на 25% менше, ніж отримання інформації на паперових носіях. – пояснює начальник реєстраційної служби Сторожинецького РУЮ Сташеску Крістіна Георгіївна. – Також отримання інформації в електронному вигляді зекономить час суб’єктів господарювання і в загальному зменшить соціальне навантаження на державних реєстраторів.

Категорія: Економіка
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ