Трофеї наших каратистів

Каратисти

Успішним для спортсменів з Підгір’я був останній місяць весни. Вихованці сторожинецької школи карате тричі піднімалась на п’єдестал пошани обласного та міжнародного рівня та принесли у скарбничку федерації 28 нагород різного ґатунку.

У весняному чемпіонаті області, з якого розпочався похід за медалями, наші каратисти підтвердили своє реноме та завоювали перше загальнокомандне місце вже п’ятий рік поспіль, виборовши усього 22 нагороди в особистому та командному видах.

Далі найдосвідченіші спортсмени приймали участь у найпрестижніших змаганнях на Буковині «Chernivtci Open 2015», у яких взяли участь найсильніші вітчизняні каратисти з усіх куточків України, переможці та призери чемпіонатів Європи та Світу, переможці етапів прем’єр-ліг, а також команди  Азербайджану та Молдови.

Каратисти

Серед вихованців Павла Шестакова срібну нагороду завоював учень сторожинецького ліцею Всеволод Боднар (вагова категорія вище 42 кг),  бронзу здобув учень гімназії Олексій Гоцуляк (вагова категорія до 40 кг). Ще одною бронзою в абсолютній ваговій категорії серед юніорів відзначилась студентка медичного університету Альона Савчук.

Каратисти

Через два тижні потому, 16 травня, троє призерів «чернівецького оупена» піднялись на п’єдестал у найпрестижніших змаганнях в Україні  – «International Union Cup 2015».  На цих змаганнях, які проходили у Львові, участь взяло 572 атлета з Словаччини, Польщі, Данії, Чорногорії, Швейцаріїї, Білорусії та України. Альона Савчук та Всеволод Боднар повернулися до Сторожинця з бронзовими нагородами, а Олексій Гоцуляк переміг в п’яти поєдинках та завоював золотий трофей.

Категорія: Спорт
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ