За результатами перевірки навчальних закладів Сторожинецької громади збирають позачергову сесію

Сьогодні, 18 серпня 2017 року, комісія Сторожинецької міської ради, до складу якої входили працівники відділу освіти, господарського відділу, заступник міського голови спільно з представниками районних служб цього тижня закінчила здійснювати об’їзд навчальними закладами Сторожинецької громади для перевірки процесу підготовки до нового навчально року та вивчення проблемних питань.

За результатами перевірки 16 шкіл та 12 садочків у більшості навчальних закладів ситуація з підготовкою до процесу навчання йде задовільно.

Гарні відгуки у членів комісії були до стану Панківського НВК та Панківського ДНЗ, Давидівської ЗОШ, Бобовецького НВК, Сторожинецького ліцею, Зруб-Комарівської ЗОШ та ДНЗ, Банилово-Підгірнівського ДНЗ, Костинецька ЗОШ, Ясенська ЗОШ.

Гарний стан у дитячому садочку та школі в Слободі-Комарівцях, хоча два кабінету після пожежі, яка трапилася ще в лютому, так і не відремонтували.

Зауваження були до процесу підготовки Банилово-Підгірнівської гімназії, Сторожинецької ЗОШ №3, де зараз проводиться ремонт та реконструкція під НВК. Були претензії до стану харчоблоку Сторожинецької гімназії.

Однак, в багатьох школах та садочках є проблема з наявністю спортивного інвентарю та посуду для харчування. В деяких навчальних закладах він частково зношений, тому потребує оновлення.

Питання придбання посуду та вирішення інших проблемних нюансів освітян громади депутати будуть розглядати на позачерговій сесії Сторожинецької міської ради, яка відбудеться в понеділок, 21 серпня 2017 року, о 14:00 в залі засідань Сторожинецької райради.

Категорія: Освіта
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ