“Неоголошена війна”. В Сторожинці провели виставку світлин та зброї з зони АТО

Виставка "Неоголошена війна"

Сьогодні, 24 серпня 2017 року, біля пам’ятної стели “Герої Підгір’я” була виставлена виставка “Неоголошена війна”, яку організували ГО “Волонтерський рух сторожинеччини” за підтримки отця Івана Гопка.

На стендах були представлені світлини наших захисників під час проходження їх служби у зоні АТО. Також гості могли ознайомитися з макетами та фрагметами зброї і боєприпасів, з бойовим спорядження військових.

Матеріали для виставки були представлені волонтером з Маріуполя. Фотографії солдатів з нашого району були безкоштовно роздруковані КП “Сторожинецька районна друкарня”.

“Метою заходу було показати війну не приукрашеною, як з екранів телевізора. Показати лиця людей, яких зачепила війна, щоб люди не залишались осторонь і пам’ятали, що війна досі триває і досі на передових гинуть наші військові” – розповідає волонтер Олександр Рудий.

Планується подібну виставку зробити з матеріалів військових з нашого району і в подальшому демонструвати по школам району, починаючи з нового навчального року, для патріотичного виховання молоді.

 

Категорія: АТО Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ