Школярі Сторожинецького району приступили до навчання

В навчальних закладах Сторожинецького району сьогодні пройшли урочисті лінійки, присвячені Всесвітньому Дню Знань – 1 вересня. 

1 вересня – особливе свято! Завжди яскравий, насичений емоційністю та хвилюючою атмосферою. Голосно звучить урочиста музика, звідусіль лунають теплі поздоровлення i кожне людське серце, хвилюючись відгукується на заклик першого дзвінка!

До свята Першого дзвоника в районі було підготовані всі навчальні заклади, в яких працюють мудрі та великодушні педагоги, що щедро діляться своїми знаннями та плекають справжніх патріотів нашої держави.

В школах тих сіл Сторожинецького району, які не увійшли до громад, 3548 учнів приступлять до навчання, з них 421 учень піде в перший клас.

В Сторожинецькій громаді 522 школярики вперше переступлять поріг школи, а в загальному освітні заклади приймуть 4507 учнів.

В Красноїльській громаді 1613 учнів сьогодні сіли за парти, з них 173 – вперше. До шкіл Чудейської громади на перший урок підуть 180 першокласників, а всього в школах ОТГ 1760 учнів. Великучурівська громада відкрила двері освітніх закладів для 1425 школярів, з них 193 пішли до школи перший раз.

Загалом в Сторожинецькому районі до навчання приступили 12,8 тисяч учнів, яким ми бажаємо підкорити нові вершини знань, зустріти добрих та надійних друзів та досягти омріяної мети!У

чням випускних класів бажаємо оволодіти освітніми знаннями для гарної здачі державної підсумкової атестації та проходження ЗНО, щоб в майбутньому обрати гідну та омріяну професію! Віримо, що ваші здібності та наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті!

Категорія: Важливо Освіта
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ