У Верхніх Петрівцях в неділю, 24 вересня, відбудуться проміжні вибори

У Верхніх Петрівцях, згідно рішення територіальної виборчої комісії, в неділю, 24 вересня 2017 року, відбудуться проміжні вибори сільських депутатів по виборчих округах №5 та №13.

Як розповіла голова ТВК Тетяна Матвейчук, з складу сільської ради за власним бажанням вийшли два депутати, що стало підставою для призначення виборів на їх округах.

Всього участь в голосуванні візьмуть близько 400 осіб на двох дільницях. Одна з ДВК розташована в Верхньопетрівецькій ЗОШ І-ІІІ ст., а інша – в приміщенні сільського клубу. Виборчі бюлетені вже виготовлені, сьогодні їх передали до ТВК, де вони знаходяться під охороною поліції.

На окрузі №5 зареєстровано 2 кандидати – Георгій Багнян, 1955 р.н. та Костянтин Маріуца, 1942 р.н. На 13 окрузі також двоє претендентів на депутатський мандат – Петро Гарага, 1952 р.н. та Микола Олексюк, 1977 р.н., який є наймолодшим кандидатом у депутати.

Один з учасників виборчих перегонів, якого нам вдалося зустріти, закликав жителів села не бути байдужими та прийти в неділю до виборчих дільниць, щоб безпосередньо вплинути на формування представницької влади у селі.

Категорія: Вибори Новини району
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ