Старі Бросківці відсвяткували своє 400-річчя. Фото

400 років Старим Бросківцям

В неділю, 24 вересня 2017 року, село Старі Бросківці Сторожинецького району відзначило свій 400-річний ювілей. На сільському стадіоні встановили святково прикрашену сцену, організували виїзну торгівлю. Діти могли розважитися на облаштованому для них майданчику.

Незважаючи на дощову погоду, гостей свята було дуже багато. Перед початком урочистостей хвилиною мовчання вшанували загиблих на Сході України та поклали квіти до меморіальної дошки Юрія Чікала, який жив в Старих Бросківцях та загинув у зоні АТО.

Жителів села зі сцени вітали представники ОДА та РДА, обласної та районної рад, всесвітньо відомі спортсмени, працівники освіти та культури.

Біля приміщення сільського спортивного комплексу розмістили виставку робіт декоративно-прикладного мистецтва та Дерево побажань, на якому кожен міг почепити листочок з своїми бажаннями.

На заході гостям грали та співали народні аматорські та професійні колективи і виконавці. Наостанок було проведено святкову лотерею, де серед сотні призів головним був живий баран.

Пропонуємо вашій увазі фотозвіт:

Категорія: Важливо Новини району
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ