В Зруб-Комарівський ДНЗ “Казочка” завітала щедра Осінь-чарівниця

Вже традиційно у Зруб-Комарівський дошкільний навчальний заклад “Казочка”  завітала щедра Осінь-чарівниця. З метою створити емоційно-позитивний настрій для малят, було проведено чудове осіннє свято “Барвиста осінь”, яке об’єднало тісною співпрацею дошкільнят, їхніх батьків і вихователів.

До свята готувалися заздалегідь, про це свідчить виставка осінніх композицій “Дива осені”, виготовлених з природних матеріалів.

Що тільки не змайстрували батьки зі своїми малюками, проявивши фантазію, вміле оформлення та високу майстерність. Яскраву палітру осінніх барв дошкільнята доповнили не менш яскравими та цікавими виступами.

Завітала до малят і найголовніша гостя свята – щедра Осінь-чарівниця, для якої вихованці садочка водили хороводи, співали пісень, показували жартівливі сценки, розігрували різноманітні інсценівки, декламували вірші, вражали гостю своєю танцювальною майстерністю, прославляючи осінь за її красу та врожай.

Осінь-чарівниця розважала дітей іграми та забавами і частувала своїми дарами. Батьки з гордістю споглядали на своїх маленьких артистів і отримали незабутні враження від побаченого.

Напередодні свята батьками вихованців був організований благодійний ярмарок, на кошти якої купили подарунки для найголовнішого гостя свята, п’ятирічного Максимка Мецканюка, який переборов страшну онкологічну хворобу і сьогодні не може разом з усіма дітками виховуватись у дитячому садку. Рости здоровий Максимку! Нехай ростуть здоровими всі діти на Землі!

Категорія: Дозвілля Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ