Сторожинецькі спортсмени взяли участь ХХІІ Чемпіонаті Чернівецької області з паркового орієнтування

Команда Сторожинецького району у складі 14 спортсменів взяла участь у ХХІІ Чемпіонаті Чернівецької області з паркового орієнтування серед учнівської молоді «Парки Буковини», що відбувся 28-29 жовтня 2017 року в житлових масивах міста Чернівці. Метою проведення Чемпіонату було підвищення ролі спорту у вихованні підростаю­чого покоління, збільшення мережі гуртків спортивного профілю в загально­освіт­ніх та позашкільних закладах Чернівецької області, популяризація спортивного орієнтування, підтримка та сприяння росту досягнень обдарованої молоді, відбір перспективних спортсменів для формування збірних та участі у Чемпіонатах України.

Ареною першого дня змагань була територія господарського призначення та лісопарк житлового масиву мікрорайону «Проспект». Старт відбувся на спортмайданчику політехнічного коледжу. З інтервалом в одну хвилину протягом двох годин стартували 234 учасники з 11 районів області. На дану місцевість була створена нова карта масштабу 1:4 000,  виконана в умовних позначеннях ISSOM 2007 для паркового орієнтування.

Другий змагальний день змагання відбувся з території ЗОШ №27 міста Чернівці, що являє собою щільно забудовану місцевість мікрорайону «Бульвар».

Гуртківці Сторожинецького ЦДЮТ долали дистанції різних вікових категорій довжиною від 1,2 км до 2,7 км. Контрольні пункти були обладнані нейлонової призмою та компостерними відмітками.

Учасники команди Сторожинецького району досить вдало виступили на цьогорічних змаганнях, показали високі результати, що в загальному заліку дало змогу команді вибороти ІІІ клубне місце і 4 місце в заліку районів області.

В особистому заліку серед дівчат вікової групи 18 років, вихованка туристсько-краєзнавчих гуртків ЦДЮТ Демик Крістіна в перший день змагань виборола ІІ місце (кер. Гаврилюк С.М.).

Категорія: Спорт
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ