Останній дзвоник в художній школі

main

6 червня в Сторожинецькій Художній школі пролунав останній дзвоник. Упродовж навчального року 120 учнів старанно засвоювали закони образотворчої грамоти. Творчі успіхи учнів відзначені на міжнародних, всеукраїнських та обласних конкурсах.

Зокрема Олійник Марина стала лауреатом Всеукраїнської програми «Нові імена України», Чернієвич Дмитро отримав подяку на Х Міжнародному конкурсі живопису і графіки «На своїй землі» Білорусь, «Спеціальну відзнаку» за кращу роботу отримала Мудрак Марія на Всеукраїнському конкурсі соціальної реклами «Моя країна Україна», як переможці обласної виставки «За єдину Україну» отримали дипломи Гуцуляк Крістіна, Маніліч Денис, Мудрак Марія та багато інших учнів отримали відзнаки виставок і конкурсів.

Учні випускного класу долучились до XVII обласної виставки робіт випускників художніх та мистецьких шкіл Чернівецької області «Палітра юних». На урочистому відкритті виставки вони отримали документ про початкову мистецьку освіту.  Роботи юних художників експонуються на постійно діючих виставках в приміщеннях РБНК міста, РДА та в художній школі. Щороку художня школа гостинно відчиняє двері для дітей які понад усе люблять малювати.

Запрошуємо вас у світ образотворчого мистецтва!

Художня школа

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

Категорія: Культура
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ