У лісовому коледжі бібліотекарі організували вечір-портрет до 100-річчя Михайла Івасюка

В рамках проекту «Буковина читає Михайла Івасюка» з нагоди відзначення 100-літнього ювілею від дня народження відомого українського письменника, фольклориста та науковця працівниками центральної районної бібліотеки за участі фахівців обласної книгозбірні та співробітника меморіального музею Володимира Івасюка було організовано і проведено виїзний вечір-портрет «Дороги, що привели до обріїв».

Вечір відбувся у актовому залі Сторожинецького лісового коледжу. Викладачі та студенти коледжу мали змогу почути з вуст молодшого наукового співробітника меморіального музею Володимира Івасюка Олени Володимирівни Логінової про життя видатної сім’ї Івасюків, а також побачити уривки відеофільму з фонотеки музею.

Завідувач відділу краєзнавства Чернівецької обласної універсальної національної бібліотеки ім.М.Івасюка Шарабуряк Леся Юріївна представила відеопідкаст «Михайло Івасюк – лицар слова» та розповіла присутнім про життєвий шлях відомого українського письменника.

Учасники вечора були приємно вражені обізнаністю бібліотечних фахівців обласної та районної книгозбірень про кожну представлену книгу на виставці «Дороги, що привели до обріїв». Природним було виникнення численних запитань у присутніх в залі викладачів та студентів, на які вони отримали вичерпні відповіді. Захід відбувся у приємній, теплій та дружній атмосфері, якій сприяв заступник директора коледжу з виховної роботи Малованюк Віктор Дмитрович.

Джерело: директор Сторожинецької районної ЦБС Лугина І.Г.

Категорія: Культура
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ