Міжнародна організація з міграції продовжує проект працевлаштування та самозайнятості внутрішньо переміщених осіб та інших вразливих категорій

Сторожинецький районний центр зайнятості в рамках співпраці з громадською організацією «Центр громадської активності «Синергія» щодо працевлаштування та самозайнятості вразливих категорій населення повідомляє, що Міжнародна організація з міграції (МОМ) за фінансової підтримки Уряду Об’єднаного Королівства Великої Британії та Північної Ірландії продовжує проект працевлаштування та самозайнятості внутрішньо переміщених осіб та місцевих мешканців, в тому числі учасників бойових дій та осіб, які належать до вразливих категорій населення.

Виконавцем проекту у Чернівецькій області є громадська організація «Центр громадської активності «Синергія» (контактна особа – виконавчий директор Центру Батракова Наталія Борисівна).

ДО УЧАСТІ У ПРОЕКТІ ЗАПРОШУЮТЬСЯ:

внутрішньо переміщені особи (ВПО) з Донецької, Луганської областей та Криму віком 18-60 (жінки та чоловіки), а також місцеві мешканці Чернівецької області з числа вразливих категорій (учасники АТО, багатодітні, безробітні, одинокі жінки, дружини/вдови учасників АТО, представники меншин, ромське населення).

В межах реалізації проекту у Чернівецькій області заплановано проведення 2-денного тренінгу на тему: “Самозайнятість” і 2-денного тренінгу “Профорієнтація”.

Відбір кандидатів проводиться на умовах конкурсу. Анкету на участь у конкурсному відборі можуть подавати усі бажаючі, які підпадають у цільову аудиторію. З числа кандидатів буде сформовано групи по 25 осіб з подальшим супроводом і отриманням гранту.

Розмір гранту на «Самозайнятість» – 650 фунтів стерлінгів, «Профорієнтація» – 350 фунтів стерлінгів

ЯК ДОЛУЧИТИСЬ ДО ПРОЕКТУ:

  1. Попередньо зателефонувати представнику Центру громадської активності «Синергія» за номерами телефонів, (0372) 58-53-14, (050) 270-21-33 – координатор Батракова Наталія, (050)940-43-80 – асистент Луник Надія і подати коротку заявку на співбесіду.
  2. Завітати до офісу Центру громадської активності «Синергія» (вул. Руська,1, м. Чернівці) для співбесіди та заповнення анкети учасника/ці;
  3. Надати документи або ж надіслати скановані (фотографовані) копії документів на електронну адресу: [email protected], [email protected];
  • довідки ВПО (лише для переселенців);
  • посвідчення учасника бойових дій (для учасників АТО та інших);
  • усіх сторінок паспорту (1,2,3 сторінки і сторінка з останньою пропискою) та ідентифікаційного коду.
Категорія: Оголошення
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ