В Юності Підгір’я відбувся благодійний захід “Добро об’єднує нас”

У неділю, 3 грудня, у приміщенні Юності підгір’я, відбувся благодійний захід для дітей з обмеженими можливостями присвячений до міжнародного дня людей з інвалідністю під назвою “Добро об’єднує нас”.
На свято були запрошені 110 дітей з усіх громад Сторожинецького району для яких було підготовлено розважально-конкурсну програму. Найбільше дітей розважали запрошені аніматори які робили все, щоб діти мали змогу гратися, змагатися та вигравати призи.
Організували свято товариство  батьків дітей з інвалідністю “Богдан” та за підтримки всіх ОТГ Сторожинецького району, успішні пані з Чернівців, які також нагороджували подарунками, а Ольга Головко проспонсорувала аніматорів, асоціація жінок з Брюсселя які передали цінні пакунки для сімей, Українсько-Італійська спілка “Подаруй посмішку”, координатором якої є Оксана Гаденко, передали солодощі та призи у вигляді іграшок для дітей.
Родзинкою заходу була виставка фотоісторій сімей в яких виховуються діти інваліди метою якої було показати їх побут і повсякденне життя та привернути увагу суспільства до дітей з обмеженими можливостями. Учасники фотовиставки також були нагороджені грамотами.
У кінці свята було проведено святкову безпрограшну лотерею в якій взяли участь всі запрошені мами і призами якої були жіночі сумки.
Спонсор лотереї Ксенія Гапій передала 100 жіночих сумок.
Галина Токар. голова товариства “Богдан”, висловлює щиру подяку організаційному комітету Дутчак Ігору Івановичу, Молдован Домініці Григорівні, Дутчак Тетяні Костянтинівні, ведучій Аліні Побіжан за позитивно проведений захід та всім спонсорам які не залишаються осторонь і постійно допомагають.

Категорія: Події Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ