В Сторожинецькій ЗОШ №1 обговорювали підвищення ефективності вивчення математики

Нещодавно на базі Сторожинецької ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 проведено методичне об’єднання вчителів математики Сторожинецької об’єднаної громади. Роботу методичного об’єднання відкрили методист ЦНМД ВОМС Багрій В.М. та директор Сторожинецької ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 Береговенко О.І.

З доповіддю на тему: «Активізація пізнавальної діяльності учнів у процесі вивчення математики» виступила вчитель математики Сторожинецької ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 Бока А.В., яка представила ефективні методи та прийоми роботи, що використовує на уроках математики та у позакласній роботі. Нею проведено урок-гру з узагальнення та систематизації знань, умінь і навичок учнів 5 класу з теми: «Множення та ділення натуральних чисел» , на якому школярі мали змогу познайомитись з біографією відомого математика, філософа Піфагора.

З досвідом роботи про роль математичного кабінету у підвищенні ефективності вивчення математики поділилась спеціаліст вищої категорії, вчитель-методист Сторожинецького районного ліцею Груба Л.П.

Про підсумки участі учнів у Всеукраїнській учнівській олімпіаді з математики, Всеукраїнському природничому конкурсі «Кенгуру», турнірі «Юних математиків» повідомила методист ЦНМД ВОМС Багрій В.М. Також вона наголосила про важливість підготовки школярів до ДПА у формі ЗНО на кожному уроці математики.

Учасники семінару зацікавились роботою зі створення тестів з математики у програмі «My Test» на майстер-класі, який провів вчитель інформатики Сторожинецької ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 Чурюк А.Т.

На завершення семінару учні 8-11-х класів Сторожинецької ЗОШ І-ІІІ ступенів №1, Сторожинецького районного ліцею, Панківського НВК продемонстрували інтелектуальну гру «Турнір юних математиків», яку провела вчитель математики Сторожинецької ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 Поляк А.В.

 Джерело: ЦНМД ВОМС

Категорія: Освіта
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ