Сторожинецькі дзюдоїсти повернулися з Міжнародного чемпіонату з п’ятьма медалями

Нещодавно у місті Новоселиця відбувся ІХ міжнародний турнір з дзюдо серед юнаків на призи МК “Галичина”, в якому взяло участь 250 спортсменів з України, Молдови та Румунії. За підтримки батьків та районної Федерації дзюдо вихованці Сторожинецької ДЮСШ “Колос” потужно стартували і провели по 5-6 динамічних, тактичних поєдинків і здобули п’ять медалей різного гатунку – дві золоті і три бронзові.

Чемпіоном змагань став учень Старожадівського НВК Матейчук Олександр та учень Панківського НВК Берчук Олександр. Бронзовими призерами міжнародного турніру стали Мітран Дмитро, учень Сторожинецької ЗОШ №1, Цурик Станіслав, учень Сторожинецького ліцею та Кисленко Еміль, учень Сторожинецької гімназії.

Проявивши волю до перемоги та провівши по 3-4 поєдинки, учні Сторожинецької гімназії Петраш Станіслав та Токарюк Станіслав зайняли п’яті місця.

За підсумками змагань командного заліку команда Сторожинецької громади зайняла ІІІ призове місце, пропустивши вперед спортсменів з Києва та Новоселиці.

“Хотілося би висловити особливу подяку віце-президенту обласної Федерації дзюдо і самбо А.М. Мельничуку за вагому підтримку команди та підростаючого покоління Сторожинеччини, – коментує тренер ДЮСШ “Колос”, майстер спорту Ілля Гаврилюк. – Чемпіони та призери було нагороджені кубками, медалями, грамотами та цінними подарунками. Команди-медалісти також нагороджені кубками, грамотами та цінними подарунками.”

Категорія: Спорт
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ