Турнір з кікбоксингу, організований тренером сторожинецького клубу “FANAT”, зібрав більше 80 учасників

Минулих вихідних у місті Чернівці в готелі “Черемош” тренер Сторожинецького клубу кікбоксингу “FANAT” Дробот Володимир організував турнір з кікбоксингу “Відкритий Ринг на честь Луніна Володимира Івановича”.

Змагання зібрали більше 80 учасників з Чернівецької та Івано-Франківської областей – це спортсмени з 13 бійцівських клубів кікбоксингу, панкратіону та ММА.

Турнір був видовищним, бої були конкурентні та запеклі. Переживання, адреналін, вболівання, дружба, конкуренція, взаємоповага – це все в ринзі і навколо нього.

“Цей, четвертий, турнір – не останній, – запевняє організатор змагань Дробот Володимир. – Будуть ще, так що спортсменам не розслаблятися і завжди бути в ідеальній формі!”

Спонсором турніру була мережа магазинів спортивного харчування “PowerMan” м. Чернівці. Цінними призами були нагороджені бійці за найкращі бої турніру.

В організації та в самому проведенні турніру допомагали Геут Віталій – президент обласної федерації кікбоксингу ВТКА та Хрептун Сергій – президент обласної федерації кікбоксингу WAKO.

Категорія: Спорт
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ