Банилівчани відправили гуманітарний вантаж до зони АТО

Діти пакують гуманітарну допомогу нашим захисникам на передову

В понеділок з Банилова-Підгірного відправилася машина з гуманітарною допомогою, яку підготували жителі села. До такого заходу дружньо підключились учні та педагоги гімназії під керівництвом директора Червоняк Галини Євгенівни.

З великим захопленням діти малювали малюнки нашим бійцям на передову, а також саморуч робили обереги. Діти вірять, що обереги допоможуть нашим захисникам залишитись живими та неушкодженими. Також до цієї акції долучились і учні Давидівської школи, їм теж не байдуже до наших захисників.

Ініціатором відправки такого гуманітарного вантажу є священник, протиієрей Української Православної Церкви Петро Черепюк, настоятель церкви Святого Дмитра хутора Кошелівки села Банилова-Підгірного.

Велику допомогу доклали депутати Сторожинецької громади Штефюк Павло Іванович, Пресяжнюк Борис Миколайович та староста села Палічук Мая Миколаївна, а також багато жителів села, яким не байдужа доля наших захисників там на передовій лінії.

Дай Бог, щоб наступний рік приніс мир в Україну, щоб не гинули наші воїни та не плакали матері, брати, сестри, дружини та їхні діти.

Малюнки для воїнів

Священник Петро Черепюк – учасник АТО, військовий капелан

Розмова з депутатами громади

Завантаження гуманітарної допомоги

Завантаження гуманітарної допомоги

Завантаження гуманітарної допомоги

Розмова перед виїздом

Категорія: АТО Відео Події
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ