Два нових рекорди ДЮСШ та району по старшій юнацькій віковій групі встановлені впродовж трьох годин

Впродовж минулого, 2017, року чотири рази поновлювалися рекорди ДЮСШ освіти та району (старшої юнацької вікової групи) з легкої атлетики Антоніною Іонашко, ученицею Новобросковецької ЗОШ І-ІІІ ступенів.

16 грудня 2017 року у складі збірної команди області спортсмени району брали участь у Всеукраїнських змаганнях з легкої атлетики в місті Бровари Київської області, присвячених пам’яті заслуженого тренера України (ЗТУ) Сергія Операйло.

Збірна команда області, у кількості 9 спортсменів (найменший склад серед усіх команд, які увійшли у 20 найкращих), виступила досить успішно на цих змаганнях.

Посіли 11 місце, як і в минулому році, але команда області складалася тоді з 13 спортсменів. З дев’яти учасників цьогорічних змагань – п’ять зі Сторожинецького району. Це Антоніна Іонашко, Микола Конечний, Влас Тележинський, Володимир Хрестик та Анастасія Фочук.

А вже 26 грудня 2017 року на Всеукраїнський змаганнях “Фестиваль бігу – 2017” в місті Львів (зібралось більше 600 учасників), від Сторожинецької ДЮСШ освіти, брали участь 4 учні.

Найкраще виступила Антоніна Іонашко, яка впродовж дня встановила два рекорди ДЮСШ та району серед учнів до 18 років по старшій юнацькій віковій групі (рекорд протримався майже 25 років) з бігу на 300 метрів.

В попередньому забігу показала результат 43,49 секунди (рекорд району) і з другим результатом увійшла до фінального забігу. У фіналі показала результат 42,91 секунди (попередній рекорд протримався менше 3 годин) та посіла друге місце на цих змаганнях.

Антоніна дозволила себе випередити тільки члену збірної команди України, учасниці чемпіонату світу, яка посіла 5 місце на змаганнях у Ефіопії, спортсменці Львівської області Мар’яні Шостак  з Львівського училища фізичної культури.

Також успішно виступив на цих змаганнях на дистанції 1000 метрів Тележинський Влас 2003 року народження, який показав результат 2 хвилини 49, 77 секунди, посівши 3 місце по середній віковій групі. Барковська Василиса-Тетяна 2003 р.н. посіла 12 місце з бігу на 300 метрів, а Мельник Марія 2002 р. н. – 14 місце з бігу на 1000 метрів.

Антоніна поновила рекорди району з бігу на 300, 400 та 500 метрів, які протрималися до цього від 25 до 33 років.

Сьогодні, 3 січня, Антоніна святкує своє 17-річчя. Побажаємо їй всього найкращого, міцного здоров’я, щастя, радості на довгі роки, високих спортивних досягнень!

Вже в 2018 році будемо чекати від неї нових рекордів з бігу на 200 та 800 метрів. Побажаємо хороших стартів та красивих перемог та олімпійських злетів, а також і нових рекордів району.

Джерело: директор Сторожинецької ДЮСШ С.І. Москалюк

Категорія: Спорт
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ