Представники Сторожинецької громади ознайомилися з досвідом роботи колег з Матеїівців Івано-Франківської області

Днями делегація Сторожинецької міської ради побувала в Матеївецькій громаді Коломийського району Івано-Франківської області. Громади були сформовані одночасно, різниця тільки в тому, що у Матеївецькій громаді біля 8 тисяч жителів, а центром являється село, а не місто.

Це був зворотній візит після того, як з Матеївців до Сторожинця завітали гості для обміну досвідом у роботі комунальних підприємств.

За проханням Матеївецької громади було складено делегацію, до складу якої увійшли перший заступник голови Сторожинецької громади Петро Брижак, начальник відділу економіки міської ради Дмитро Бойчук, начальник КП “Сторожинецьке ЖКГ” Андрій Кухарук, провідний спеціаліст відділу культури Олександр Кікена, начальник оргвідділу Аліна Побіжан та в.о. старости Слободи-Комарівців Любов Дульгер.

Голова Матеївецької громади Петро Книшук показав гостям, що вдалося зробити за рік. За власні кошти, інфрактурну субвенцію, залучені кошти депутатів обласної ради і спонсорську допомогу в громаді відремонтували та побудували за рік біля 55 об’єктів, в основному соціальних – це клуб, стадіон, 3,6 асфальтних доріг, придбання комунальної техніки, школи, дитячі садочки тощо.

Сторони домовилися найближчим часом підписати офіційну угоду про співпрацю між громадами.

Категорія: Новини міста
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ