Відійшла у вічність Тамара Мар’янівна Шкурган, керівник вокальної студії “Рідна пісня” Сторожинецького ЦДЮТ

В ніч на неділю, 28 січня, на 76 році життя відійшла у вічність Тамара Мар’янівна Шкурган – велика та щира людина, Заслужений працівник культури України, Відмінник освіти України, Лауреат літературної премії імені Сидора Воробкевича,  викладач-методист, керівник вокальної студії “Рідна пісня” Сторожинецького центру дитячої та юнацької творчості та викладач Чернівецького училища мистецтв імені Сидора Воробкевича, мати видатного оперного співака з Буковини Андрія Шкургана.

Вся Сторожинеччина та Буковина вражена цією сумною новиною. Важко її прийняти. Все життя Тамари Мар’янівни пройшло в незліченних працях і турботах. Такою працелюбною і душевною жінкою ми і будемо пам’ятати її вічно! Її любов не помре, а пам’ять про неї завжди буде висвітлювати наші серця, серця її вихованців, колег та шанувальників!

Серед вихованців Тамари Мар’янівни багато успішних музикантів, вокалістів, викладачів та просто хороших людей, в тому числі і наших юних та вже дорослих земляків, яким разом із знаннями, вона дала свою материнську любов. Серед них переможці і лауреати Всеукраїнських та Міжнародних фестивалів-конкурсів, яких знають далеко за межами України.

Тамара Мар’янівна  народилася в день Різдва Христового, вона заряджала своїх вихованців нескінченою енергією та любов’ю до рідної пісні. Прекрасна дружина та мати двох синів, виховувала своїх вихованців, наче рідних дітей, наставляючи їх на правильний життєвий шлях.

Словами не можна передати всю біль і печаль. Як страшний сон… Вічний спокій її душі. Ми щасливі, що знали її. Її добра вдача,  енергійність, щедрість, відкритість, відвертість та непідкупність дивували всіх нас, такою вона і запам’ятається! Важко висловити словами нашу скорботу…

Ми сумуємо разом із родиною, це велика втрата для всіх хто знав цю Людину.  Висловлюємо щирі співчуття чоловікові, дітям та внукам, усім рідним і близьким. Нехай Господь благословить її душу.

Прощання з Т.М. Шкурган відбудеться 30 січня 2018року в м. Чернівці. Детальнішу інформацію можна буде отримати в Сторожинецькому центрі дитячої та юнацької творчості.

В скорботі, педагогічний колектив та батьківський комітет Сторожинецького ЦДЮТ

Категорія: Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ