Частина населених пунктів району знеструмлена. Поліція просить без нагальної потреби не виїжджати на дорогу

У зв’язку з різким погіршенням погодних умов, наразі в Сторожинецькому районі повністю знеструмлені села Михальча, Бобівці, Буденець, Панка, Зруб-Комарівці. Частково – Їжівці та Верхні і Нижні Петрівці.

Як повідомили в Сторожинецькому РЕМ, всі ремонтні бригади виїхали, але не завжди їм вдається дістатися місця обривів через замети.

Сторожинецькі енергетики просять надавати інформацію про обриви ліній електропередач за телефоном (03735) 2-17-33 для більш швидкого реагування.

В місті прочищають дороги шість одиниць техніки. Наразі КП “КарпЕко-2010” готується до розчищення вулиць на Заріччі, Кошково, Майдані. Тротуари, сквери та двори багатоповерхових будинків Сторожинця розчищають працівники КП “Сторожинецьке ЖКГ”.

В селах Сторожинецької громади долучили до прочищення шляху КП “Банилів-2017”, трактори при старостатах та техніку мешканців сіл.

В зв’язку з поганими погодними умовами, ускладненим рухом на підйомах, спусках, поворотах,

поліція просить без нагальної потреби не виїжджати на дорогу!

У разі, якщо ви виїхали, дотримуйтесь Правил дорожнього руху під час керування автомобілем.

При ожеледиці на дорожньому покритті збільшується гальмівний шлях, саме тому необхідно вибирати безпечний швидкісний режим, враховувати інтенсивність руху, а також особливості і стан транспортного засобу. Водіям слід звертати особливу увагу на рух по естакадах, мостах і шляхопроводах, оскільки саме в цих місцях найбільш ймовірно виникнення ожеледиці.

Категорія: Важливо Інформація
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ