30-річчя Костинецької музичної школи

main

14 червня 2015 року Костинецька музична школа відзначила 30-річчя з дня заснування.

2

З 1985 року до сьогоднішнього дня школа невпинно розвивалася. Збільшувалася й кількість учнів та змінювався викладацький колектив. Наразі в музичній школі навчаються на різних музичних інструментах (фортепіано, баян, акордеон, бандура та духові інструменти) 69 учнів, а любов до музики їм прививають  8 викладачів.

Костинецька музична школа

Біля керма в процесі естетичного виховання дітей у Костинецькій музичній школі стоїть відданий своїй справі директор Владислав Васильович Нагірний, який під час урочистого концерту був нагороджений грамотою начальника відділу культури, національностей та релігій РДА за сумлінну працю та високий професіоналізм.

4

Окрім того, як грамотами начальника відділу культури, національностей та релігій РДА Давидчук Ірини Володимирівни, так і подяками директора Костинецької музичної школи були відзначені викладачі школи: Гуцан Оксана Дионисівна, Сакало Микола Ілліч, Собко Любов Василівна, Федюк Іван Миколайович, Гуцул Андрій Іванович, Калямон Іван Петрович, Цуркан Олександр Михайлович, а також подякою відзначено Цуркан Стефанію Лазарівну.

3

Костинецька музична школа виховує талановитих учнів, які із захопленням вивчають музичну грамоту. Так, учні школи цього річ можуть похвалитись значними успіхами. В обласних конкурсах призові місця вибороли дует духових інструментів Мелещук Юлія та Молдован Христина (гран-прі, блок-флейта),  Косован Вікторія (1 місце, сопілка), Слобозян Аліна та Безерко Тетяна (3 місце, фортепіано), Лепчук Денис (3 місце, акордеон), Григорчук Антоніна та Мельничук Ангеліна (3 місце, бандура), Токарюк Павла (3 місце, теоретичний відділ) та ін.

5

Ми вітаємо колектив Костинецької музичної школи з 30-річним ювілеєм та дякуємо за Вашу працю. Бажаємо залучати до музики якога більше дітей та виховувати в них любов до прекраного! Нових творчих успіхів вам!

Категорія: Новини району Освіта
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ