В Сторожинецькому лісовому коледжі провели Тиждень економічного аналізу та економіки

В Сторожинецькому лісовому коледжі проходив Тиждень економічного аналізу та економіки сільськогосподарського виробництва серед студентів ІІІ курсу спеціальностей «Бухгалтерський і облік» та « Землевпорядкування», організатором якого виступила викладач спеціальних економічних дисциплін Тетяна Казюк.

На конференції студенти виступали з доповідями і презентаціями про розвиток економічного аналізу та економіки сільського господарства. Особливо цікавими були виступи Лутанюк Яни (група Б-31), Ковцуна Богдана (група ЗВ-31) та Кривко Наталії (група Б-31).

Учасники олімпіад вирішували тестові завдання та ситуаційні задачі. Перше місце в олімпіаді з економічного аналізу (спеціальність « Бухгалтерський облік») виборола Лотар Валерія, друге – Лутанюк Яна, третє – Кривко Наталія. В олімпіаді з економіки, організаціїі планування сільськогосподарського виробництва (спеціальність
« Землевпорядкування») перше місце здобув Ковцун Богдан, друге – Боднар Кароліна, третє – Козубовська Анна.

Найкращі стінні газети намалювали Данилюк Лариса (група ЗВ-31), Яремійчук Яна (група Б-31), Козубовська Анна (група ЗВ-31), Романюк Катерина (група Б-31). Найкращі презентації дисциплін представили Лутанюк Яна (група Б-31), Сенюк Яна (група Б-31), Ковцун Богдан (ЗВ-31).

Закінчився тиждень інтелектуальним економічним турніром між командою бухгалтерів «Монополія» в складі Лутанюк Яни, Лотар Валерії, Петрашеску Юрія, Борчук Зіни, Кривко Наталії, Шешуряк Анни та командою землевпорядників «Олігархи» в складі Чікала Валентина, Козубовської Анни, Боднар Кароліни, Ковцуна Богдана, Ротара Руслана, Данилюк Лариси .

Учасникам команд довелось відповідати на різноманітні запитання, розгадувати ребуси та задачі. В результаті перемогу здобула команда групи Б-31 «Монополія».

Переможці та учасники турніру, олімпіад, конкурсів газет та презентацій, учасники конференції були нагороджені грамотами та пам’ятними сувенірами.

Категорія: Освіта
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ