Сторожинецька міська рада проводить інформаційно-роз’яснювальну роботу з питань легалізації заробітної плати

Міська рада

Сторожинецька міська рада нагадує, що розпорядженням Сторожинецького міського голови від 15 листопада 2017 року № 712 створена робоча група з питань легалізації заробітної плати та зайнятості населення, до складу якої входять представники Сторожинецької міської ради, управління праці та соціального захисту населення Сторожинецької РДА, Сторожинецького управління Пенсійного фонду України, Сторожинецького районного центру зайнятості та інших служб.

Метою створення робочої групи є ознайомлення роботодавців та найманих працівників зі змінами в трудовому законодавстві та наслідками нелегальної зайнятості чи порушень в сфері трудового законодавства.

Наголошуємо на тому, що робоча група з легалізації, проводить лише інформаційно-роз’яснювальну роботу на території Сторожинецької ОТГ, тому необхідно остерігатися псевдо-перевіряючих, які вимагають “сплатити штраф” одразу на місці здійснення підприємницької діяльності.

Окрім того, представники робочої групи мають службові посвідчення, в яких зазначаються їх місце роботи та посада. Робота у даному напрямку триватиме і надалі.

Категорія: Економіка
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ