В районній бібліотеці організували виставку книг про Героїв Небесної сотні

18-20 лютого 2018 року – четверта річниця розстрілів на Майдані Незалежності. Ті дні стали одними з найтрагічніших в історії сучасної України.

Чотири роки тому на Майдані та вулиці Інститутській ми втратили нашу Небесну Сотню. Героїв, які поклали життя, щоб ми могли жити в іншій, кращій Україні. Вони теж хотіли жити. Кожен мав свої мрії, будував плани на майбутнє, малював в уяві свій маленький світ. Не судилося.

З нагоди вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні у бібліотеках Сторожинеччини відбуваються вечори пам’яті, години-реквієми, тематичні книжкові виставки, перегляди відеофільмів.

З цієї ж нагоди у районній бібліотеці відбулась презентація книги Володимира Панчишина «Молитви до Небесних Сил за захист українського народу». Це унікальне видання передано в дарунок районній бібліотеці від наших краянок Марії Кордубан та Оксани Гаденко, які перебувають за кордоном, але всією душею вболівають за рідну країну, за її долю, за захисників української незалежності. Тому й вважали за потрібне бути спонсорами і сприяти виходу з друку такої гарної й потрібної книги.

Книга містить молитви, спогади учасників Майдану, поезії, присвячені героям, диски записів пісень Майдану, велику кількість фотографій, на яких зображені учасники та історичні моменти подій Революції Гідності у Києві. Можливо і ви, шановні краяни, знайдете знайомі обличчя на сторінках цього видання, відчуєте той дух патріотизму, яким просякнута кожна сторінка книги.

Запрошуємо всіх бажаючих відвідати районну бібліотеку і ознайомитись з літературою про Героїв Небесної Сотні і, зокрема з унікальним і неповторним виданням «Молитви до Небесних Сил за захист українського народу».

Категорія: Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ