Діти з Луганщини в “Вербиченці”. Зміна розпочалася

Вербиченька

В дитячому пансіонаті “Вербиченька” розпочалася перша зміна. Вона особлива тим, що цього літа в таборі відпочиватимуть 30 дітей з Луганщини, путівки яким купили керівники та працівники різних організацій та установ, після того, як з проханням посприяти оздоровленню дітей до райради звернулася Веригіна Ірина Костянтинівна, волонтер та колишня голова Луганської ОДА.

4

На урочистому відкритті до дітей з вітаннями та побажаннями звернулися голова обласного комітету профспілки лісового господарства Барабах Володимир Станіславович, голова Сторожинецької РДА Бартош Ярослав Михайлович, заступник голови районної ради Патарак Іван Вікторович, директор пансіонату Кушнір Дарія Яківна. Також на святі була присутня керуюча справами райради Чувик Світлана Миколаївна. Сторожинецька районна рада та РДА подарувала дітям три м’ячі.

Вербиченька

Захід пройшов у надзвичайно гарній атмосфері. Не дивлячись на те, що діти лише три дні в таборі (заїзд розпочався 16 червня), вони встигли провести репетиції номерів та вивчити пісні та вірші.

5

Всі діти виступили дуже гарно. Дітки з загону “Східні Зорі”, які прибули на відпочинок та оздоровлення з різних міст Луганської області, щирими посмішками та поглядами освітили залу, зумівши і підняти настрій і одночасно задуматися про нагальне всіх присутніх. Дітей з зони АТО супроводжувала Стеценко Олена Леонідівна.

6

Також в актовій залі була організована виставка частини робіт дітей з Луганщини на теми сьогодення.

“Організацією “Громадянський корпус” був організований загальнообласний конкурс “За що я поважаю професію військового”. Спочатку думали, що буде робіт 300-400, а надійшло більше 4,5 тисяч дитячих малюнків. Роботи дуже гарні та цікаві. І просто дивуєшся, коли знаєш, що це все намалювали діти” – розповідає Олена Леонідівна.

Пропонуємо вашій увазі відеозапис заходу та коментарі самих дітей зі Сходу України:

 

 

 

Категорія: Важливо Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ