Учениця Сторожинецької гімназії взяла участь у “Girls Leadership Camp 2018”

Учениця 9-А класу Сторожинецької гімназії Олександра Сагайда єдина з Чернівецької області була відібрана до лідерського “Girls Leadership Camp 2018”.

Разом з 15 дівчатами із усієї України Олександра провела 6 днів у мальовничому місті Славське. Цій проект був заснований молодими дівчатами, випускницями Українськой Академії лідерства за підтримки Агенства США з міжнародного розвитку спеціально для дівчат підліткового віку.

Заняття у цьому кемпі були дуже насиченими, з 8 ранку і до пізньої ночі. Велика увага приділялася спорту – йога, фітнесу, танцям. Тренінги були на різноманітні теми, такі як лідерство, відповідальність, здорове харчування, make-up, психологія, цінність бути щасливою, самооборона, нумерологія, професії та навички майбутнього, еко-відповідальність, літературний вечір тощо.

Були зустрічі з відомими громадськими діячами, молодими лідерами волонтерських рухів, знайомство з активними дівчатами зі усієї України. Дівчата проживали на базі художньої школи Creative Residence, дерев’яні споруди та дизайн, яких надихав на творчість.

Цей лідерський кемп тільки на початку свого розвитку, у подальшому планується розширення проекту та залучення більшої кількості учасниць – до 50 дівчат. Участь у цьому проекті можуть приймати дівчата з 13 до 16 років.

Наприкінці заходів дівчата отримали домашні завдання – провести у своїх школах тренінг з жіночого лідерства та впровадити невеликий проект. Це першій досвід соціальної активності для учасників кемпу, але не останній.

Категорія: Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ