“Професія – землевпорядник”. Студенти коледжу провели відкрите засідання гуртка “Землевпорядне проектування”

З нагоди Дня землевпорядника, що відзначається в Україні щорічно у другу суботу березня, у Сторожинецькому лісовому коледжі провели відкрите засідання членів гуртка «Землевпорядне проектування» на тему «Професія – землевпорядник»

Метою засідання було поглиблення знань студентів II курсу спеціальності «Геодезія та землеустрій» та ІІІ курсу спеціальності «Землевпорядкування». Під час заходу майбутні землевпорядники поділитися своїм баченням професії, її перевагами, недоліками та перспективами розвитку землевпорядкування в Україні.

Гуртківці активно виступали з підготовленими презентаціями на теми: «Історія виникнення професії землевпорядник», «Сучасний стан землевпорядкування в Україні», «Вимоги до спеціаліста-землевпорядника», «Перспективи розвитку землевпорядкування в Україні».

Студенти були нагороджені грамотами за участь у роботі гуртка з нагоди Дня землевпорядника та подяками за тематичні газети.

Викладачі циклової комісії землевпорядних дисциплін сподіваються, що захід стане традиційним у коледжі, а випускники, майбутні фахівці-землевпорядники, будуть працювати професійно, по-господарськи, адже від них буде залежати в якому стані земля, безцінний скарб нашої держави, буде передана нащадкам.

Джерело: викладач землевпорядних дисциплін Костюк О.В.

Категорія: Освіта
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ