У Великому Кучурові відкрили пам’ятний знак Воїнам, що віддали своє життя за Україну

“Немає більше від тієї любови, як хто душу свою покладе за друзів своїх” (Ів. 15, 13) – ці слова викарбувані на гранітному хресті, який встановили біля сільської ради Великого Кучурова.

Урочисте відкриття меморіалу, який безкоштовно передали волонтери Національного корпусу, відбулося вчора, 14 березня 2018 року, на День Добровольця. На заході були присутні воїни АТО, їх рідні та близькі, керівники з громади, району та області, жителі навколишніх сіл.

За пропозицією Спілки учасників АТО Великокучурівської громади, пам’ятний знак освятили священники, які неодноразово їздили на Схід України з релігійними та волонтерськими місіями.

Ідея встановити пам’ятник належить Дмитру Чернишову, коменданту Буковинської народної комендатури. Організували захід спільними зусиллями Буковинська народна комендатура, Великокучурівська громада, Годилівський НВК та Спілка учасників АТО Великокучурівської громади.

На відкриття пам’ятника запросили Марію Бузенко – мати загиблого у зоні АТО Героя Володимира Бузенка, який віддав за Україну найдорожче – своє життя.

Пам’ятний хрест подарували громаді представники Національного корпусу “Азов”. За словами голови громади Василя Тодеринчука, з бюджету громади виділили 10 тисяч гривень на покриття пам’ятника гранітом та гравіювання написів художником.

Категорія: АТО Важливо Відео
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ