В Давидівській ЗОШ І-ІІ ст. переатестувалися молоді педагоги

З метою стимулювання цілеспрямованого безперервного підвищення рівня професійної компетентності педагогічних працівників, росту їх професійної майстерності, розвитку творчої ініціативи, підвищення престижу й авторитету, забезпечення ефективності навчально-виховного процесу 12-13 березня 2018 року в Давидівській ЗОШ І-ІІ ступенів відбулася чергова атестація педагогічних працівників відповідно до «Положення про атестацію педагогічних працівників».

На засіданні атестаційної комісії І рівня про свою педагогічну діяльність за останні п’ять років звітувало троє педагогічних працівників: вчитель початкових класів,  вчителі української мови та літератури.

Під час атестації  характеризувалась робота педагогічного працівника : навчальна, організаційна, методична, науково-дослідна, виховна і громадська. Згідно умов «Положення про атестацію педагогічних працівників» визначалось також відповідність педагогічного працівника займаній посаді.

Вивчення роботи вчителів та матеріали навчально-методичних і організаційно-виховних заходів та діяльності педагогів по підвищенню свого професійного рівня і удосконаленню педагогічної майстерності підтвердили ґрунтовні здобутки вчителів за міжатестаційний  період. Атестаційна комісія підтвердила також високий рівень підготовки вчителів, які атестувалися, їх добросовісне ставлення до виконання своїх професійних обов’язків.

Остаточне рішення про присвоєння  вищих кваліфікаційних категорій та педагогічних звань прийматиме атестаційна комісія ІІ рівня.

Адміністрація школи вітає колег з успішним продовженням цього етапу атестації, бажає їм вдалого завершення такого важливого етапу педагогічної діяльності!

Категорія: Освіта
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ