З нагоди проведення Шевченківських днів у РБНК відбулося засідання дозвіллєвого клубу «Неспокійні серця»

Одним із завдань мобільної бібліотеки Сторожинецької центральної районної бібліотеки є організація і проведення масових заходів в установах, організаціях, підприємствах міста.

Днями у районному Будинку національних культур відбулося чергове засідання дозвіллєвого клубу «Неспокійні серця», яке було присвячене великому пророкові української нації Т.Г. Шевченку.

У невимушеній та теплій атмосфері спілкування члени клубу і запрошені школярі жваво обговорювали події з життя великого поета, висловлювали своє ставлення до його творчості, декламували вірші та читали власні вірші-присвяти.

Бібліотекар відділу нестаціонарного обслуговування Сандуляк Т.В. розповіла про маловідомі поетичні твори Тараса Шевченка, актуальність окремих поезій, в яких чітко вимальовуються події сьогоднішнього дня.

Присутність на засіданні і молодого покоління, і людей похилого віку говорить про те, що неважливо якого ти віку і наскільки тобі відома творчість Тараса Григоровича, адже не перестає захоплювати глибина думки, що виражена у творах Кобзаря.

Категорія: Дозвілля
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ