«Громадянин та народний депутат: як продуктивно співпрацювати»

Громадські слухання

26 червня 2015 року о 15:00 годині у  приміщенні Сторожинецької центральної районної бібліотеки (м. Сторожинець, вул. Ю. Федьковича, 11) відбудеться публічна дискусія на тему «Громадянин та народний депутат: як продуктивно співпрацювати».

Під час заходу представники Громадянської мережі ОПОРА проведуть презентацію щодо шляхів взаємодії громадян з парламентарями, розкажуть, як провадять свою роботу народні депутати від округу №202 та №203 Чернівецької області, а також разом із місцевими експертами, представниками громадських організацій, депутатами та громадськими активістами обговорять актуальні проблеми вищезгаданих округів, які можуть бути вирішені на рівні парламенту та за безпосередньої участі депутатів.

На захід запрошено народних депутатів, помічників, експертів, журналістів. 

USAIDЗахід здійснюється Громадянською мережею ОПОРА за підтримки Програми USAID «РАДА: підзвітність, відповідальність, демократичне парламентське представництво» (виконується Фондом Східна Європа).

Громадянська мережа ОПОРА — це неурядова, позапартійна і фінансово незалежна всеукраїнська мережа громадських активістів. Ми об’єдналися з метою активізації громадської участі в політичному процесі, шляхом вироблення і впровадження моделей впливу громадян на діяльність органів державної влади та місцевого самоврядування в Україні.

За детальною інформацією звертайтесь:

Надія Бабинська, Владислав Баранський – Громадські консультанти  ОПОРИ у Чернівецькій області. тел. 050 210 4847, 066 905 36 42

Категорія: Інформація
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ