Сторожинецьку школу-інтернат реорганізують у ліцей

Реорганізація школи-інтернат

Згідно рішення ХХ сесії VII скликання Сторожинецької районної ради з 1 вересня 2018 року Сторожинецька загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів буде реорганізована в комунальний заклад загальної середньої освіти “Сторожинецький ліцей №1”.

“У складі Сторожинецького ліцею буде збережено структурний підрозділ інтернату з частковим утриманням учнів за рахунок засновника до 31 грудня 2021 року, – коментує директор закладу Сергій Качановський. – У школі створено всі умови для отримання повної загальної середньої освіти.

Як завжди, до послуг дітей будуть досвідчені вчителі, вихователі, чуйний та ввічливий персонал, психологічне розвантаження, медичний нагляд, гуртки за бажанням дітей і вибором батьків, світлі класи, ігрові кімнати, затишні спальні. Класи будуть працювати за концепцією “Нової української школи”.

Денне перебування в ліцеї буде з 8 ранку згідно розкладу. Цілодобове перебування з понеділка по п’ятницю буде для окремих дітей, які зараховані за направленням комісії з питань захисту прав дитини до інтернату.

На новий навчальний рік оголошуємо набір учнів в 1-11 класи на 2018-2019 рік, який буде тривати до 25 серпня 2018 року.

Документи для зарахування приймаються з 2 квітня щодня (крім суботи та неділі) з 10.00-15.00 год за адресою: м. Сторожинець, вул. О.Кобилянської 25, кабінет секретаря. До зустрічі в новому навчальному році!”

Категорія: Освіта
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ