Яма на дорозі в Комарівцях вночі “зловила” три автомобілі

Цієї ночі, 1 квітня 2018 року, яма на автодорозі Сторожинець-Вижниця в районі села Комарівці стала причиною технічних несправностей відразу трьох автомобілів.

Близько 1:00 Мерседес А-класу, який рухався в сторону Сторожинця, потрапив до глибокої вибоїни з гострими краями, пошкодивши два колеса. В цій автівці сім’я з дітьми поверталася з відпочинку. Можна подякувати водію Мерседеса Віто, який їхав в напрямку райцентру, зупинився, запитався чи потрібна допомога і взяв дітей з батьками до Чернівців. Також зупинялися небайдужі жителі села та питали, чи не потрібна допомога.

Водій легковика зателефонував старості села Комарівці з наріканнями та проханням допомогти знайти ще одне запасне колесо. При тому зі слів водія Мерседесу, на дорозі вже стояв автомобіль з пробитим там же колесом, марку якого він не запам’ятав.

Коли староста села Світлана Бажура прибула на місце і вони спільно вирішували, як прибрати автомобіль з дороги, в цю ж яму влетіла Ауді 100, пошкодивши диски та пробивши два колеса.

Після цього на місце викликали поліцію для того, щоб вони зафіксували факт пошкодження автомобілів. Правоохоронці склали схему ДТП, взяли пояснення у водіїв та свідків і склали протокол на “дорожників”. Водію Ауді вдалося знайти ще одну “запаску” та поїхати, а Мерседес зранку ще стояв на проїжджій частині.

Ця ділянка шляху належить до Служби автомобільних доріг Чернівецької області. Водії Ауді та Мерседесу запевнили, що подадуть до суду на цю організацію з вимогою відшкодування збитків.

Категорія: Новини району
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ