В Сторожинецькій ЗОШ №1 відбувся Передвеликодній тиждень

З метою відродження, збереження українських народних традицій щодо виготовлення писанок, великодніх атрибутів декоративно-ужиткового мистецтва; сприяння забезпеченню освітньо-культурних потреб дітей у Сторожинецькій ЗОШ І-ІІІ ст. №1 пройшов Передвеликодній тиждень, де участь взяли усі учні школи.

Кожен клас оздобив двері класної кімнати пасхальними малюнками, рушниками та композиціями. Школярі дуже творчо підготувалися до конкурсів малюнків та композицій «Великоднє диво», виконавши роботи у різних техніках: писанкарство, квілінг, вишивка бісером та хрестиком, лозоплетіння, декоративно-прикладне мистецтво.

Учні 7-А підготували святкову пасхальну програму для участі у обласному фольклорному фестивалі “Христос Воскрес! Воскресне Україна!” під керівництвом керівників гуртків Вікірюк О.К. та Вікірюк А.В. та готуються гідно представити наш район.

З почуттям глибокої радості і від щирого серця педагоги та учні школи вітають всіх зі Світлим Христовим Воскресінням – Великоднем! Бажаємо виконання всіх ваших надій і благих починань, миру, добра, порозуміння і любові.

Категорія: Освіта
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ