XVI позачергова сесія Сторожинецької міської ради та засідання Погоджувальної ради

Вчора, 11 квітня 2018 року, відбулася XVI позачергова сесія VII скликання Сторожинецької міської ради. На порядку денному було одне питання – про виділення коштів на співфінансування добудови спортзалу та НВК по вул. Б. Хмельницького, 112б в Сторожинці.

Для завершення будівництва потрібно 5,8 мільйона гривень, з них 30%, або 1,7 мільйона, буде виділено з бюджету громади. Решта коштів має бути виділено за рахунок Державного фонду регіонального розвитку.

В зв’язку з цим до видатків міського бюджету були внесені зміни – 1,7 мільйона для НВК було “знято” з утримання та розвитку автомобільних доріг. Через це на наступній черговій сесії мають бути внесені зміни у Програму соціально-економічного розвитку, де планують довключити ремонт внутрішніх доріг за рахунок інфраструктурної субвенції.

Після позачергової сесії відбулося засідання Погоджувальної ради – консультативно-дорадчого органу, який утворений для попереднього розгляду організаційних, соціально-значущих та резонансних питань роботи міської ради, подолання розбіжностей і вирішення питань, що виникають у діяльності ради та міського голови, а також з метою забезпечення координації дій депутатського корпусу.

Члени ради розглянули майже всі питання порядку денного наступної сесії, крім земельних.

Категорія: Відео
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ