В дендропарку лісового коледжу розцвіла магнолія

Магнолія Кобус

З приходом весни приємно милуватися цвітом різних квітів, кущів і дерев. Дехто заради цього подорожує досить далеко, не уявляючи, що краса зовсім близько.

У дендропарку Сторожинецького лісового коледжу, який створений для збереження та вивчення рослин, розцвіли кущі форзиції, калини запашної (раньоцвітньої) і гамамелісу (горіху американського) і білим цвітом розкинулася магнолія кобус.

Незабаром очікується цвітіння калини стерильної (бульданешт), калини чорної (гордовина мармурова), цілої колекції чубушників (жасмину), ліріодендрону, рододендрону, піону деревовидного, каштану дрібноквіткового, сливи Піссарда, багрянника японського, глоду криваво-червоного і сакури – японської вишні. У червні зацвіте дерево тюльпана – магнолія суланжа.

При відвідуванні дендропарку пам’ятайте, що на його території потрібно дотримуватись певних правил поведінки, зокрема забороняється знищення чи пошкодження рослин, дерев та їх композицій, засмічення та забруднення території, прохід поза межами доріг та стежок тощо.

Калина запашна (ранньоцвітна)

Кущі форзиції

Цвіт магнолії кобус

Категорія: Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ