Інноваційні послуги публічних бібліотек

Бібліотека

Сьогодні, 25 червня, в читальному залі Сторожинецької районної бібліотеки відбувся день спеціаліста “Інноваційні послуги публічних бібліотек: нові можливості до працевлаштування” спільно із спеціалістами Центру зайнятості.

Перед присутніми виступила начальник відділу активної підтримки безробітних Красовська Олена Михайлівна, яка наголосила на актуальність співпраці Центру і бібліотеки, щодо питань пошуку роботи, недостатність інформованості про реальний стан ринку праці, про вакантні робочі місця, про те, які професії користуються найбільшим попитом, і навіть просто в чому полягають особливості тієї чи іншої роботи.

3

Методист ЧОУНБ ім. М. Івасюка Лупан Алла Сільвесторівна презентувала аналіз інноваційних послуг бібліотек нашої області, використання комп’ютерних технологій у пошуку роботи та працевлаштуванні.

2

Провідний бібліограф райбібліотеки Курінна Людмила Іванівна ознайомила присутніх з послугами, які отримують користувачі бібліотеки які втратили роботу, або шукають собі перше робоче місце, або під заробіток, та наголосила, що бібліотека в епоху комп’ютерізації стає всюдисущою для користувачів і потрібною їм. Бібліотекарі повинні вміти входити в інформаційне поле місцевої громади та знаходити спільну мову із потенційним читачем.

Джерело: Сторожинецька ЦРБ

Категорія: Події
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ