XVII сесія VII скликання Сторожинецької міської ради

Вчора, 17 квітня 2018 року, в залі засідань Сторожинецької райради відбулася XVII сесія VII скликання Сторожинецької міської ради. На порядку денному було 64 питання та декілька депутатських запитів.

Питання порядку денного

Вперше за цю каденцію в роботі сесії взяв участь голова Сторожинецької РДА Ярослав Бартош, який закликав депутатів приділити велику увагу проведенню освітньої та медичної реформи на території громади. Інформував народних обранців також начальник Сторожинецького РЕМ Степан Мельник та начальник дільниці експлуатації об’єктів зв’язку Укртелекому Павло Гаврилюк.

На засіданні заслухали питання про внесення змін до міського бюджету на 2018 рік, про внесення змін до Програми соціально-економічного розвитку Сторожинецької міської ради тощо.

Значну дискусію викликало питання про внесення змін до складу окремих постійних комісій міської ради – після декількох переголосувань депутати так і не підтримали перевід Анатолія Оленюка до комісії з земельних питань. Також дискутували про надання права суборенди приміщень районній організації “Колос”.

Якраз земля та комунальна власність зайняли найбільше у порядку денному – 45 питань.

Категорія: Важливо Відео Новини міста
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ