Вулиці Федьковича, Шевченко та Небесної Сотні у Сторожинці будуть двосторонніми

На останньому засіданні виконавчого комітету міської ради було затверджено нову схему організації дорожнього руху у Сторожинці.

Містяни знають, що, зазвичай, в обідню пору, та, особливо, перед святами значно ускладнюється рух автотранспорту через центр міста.

По вулиці Ю.Федьковича, Т. Шевченко (на ділянці від вул. Ю. Федьковича до О. Кобилянської) та Небесної Сотні вже більше 10 років рух автотранспорту односторонній, а вільна смуга руху використовується під парковку.

З метою створення належних умов для організації дорожнього руху виконком вирішив,  що по вулиці Ю.Федьковича, Т. Шевченко (на ділянці від вул. Ю. Федьковича до О. Кобилянської) та Небесної Сотні рух буде двостороннім. Місць для паркування там більше не буде.

КП “Паркувальник” по вулицях Грушевського (біля парку ім. Ю. Федьковича) та О. Кобилянської (біля Сторожинецької типографії”) повинно встановити відповідні знаки та горизонтальну розмітку для розміщення там парковки.

Рішення виконкому щодо організації дорожнього руху в місті

Транспортно-господарський відділ міської ради повинен звернутися до регіональної філії Львівської залізниці з проханням облаштування залізничного переїзду по вул. Ватутіна (позаду Продуктового ринку), що дозволить розвантажити центр міста від транзитного транспорту.

Забезпечувати порядок та дотримання Правил дорожнього руху повинні працівники Сторожинецького відділу ГУ Національної поліції у Чернівецькій області. Про це також згадувалося на виконкомі.

Категорія: Новини міста
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ