Діти з Луганщини на урочистостях до Дня Конституції

 

main

Сьогодні, 26 червня, в Сторожинецькому районному Будинку національних культур відбулися урочисті заходи з нагоди Дня Конституції України. З привітанням виступив голова Сторожинецької РДА Бартош Я.М., а також було проведено нагородження грамотами обласного управління освіти з нагоди свята.

2

Діти з Луганщини

3

В рамках цього заходу прийняли участь і діти з Луганщини, які зараз відпочивають в дитячому пансіонаті “Вербиченька”. Гості виступили на урочистій частині свята з літературно-музичною композицією “Ми любимо Україну”.

Після цього для них був організований майстер клас, який провела майстриня декоративного мистецтва Лариса Брокевич. Діти вчилися виробляти поробки з паперу по техніці орігамі, під керівництвом досвідченого фахівця виготовляли ангелочків. Також вони поділилися планами щодо відкриття Будинку Ангелів на Луганщині. Працівники культури подарували їм янгола-охоронця як оберіг миру і спокою наших дітей.

3

Діти з Луганщини

4

6_2

6

6_1

5

Урочиста частина завершилася виставою Павло Ар’є “Кольори” Народного аматорського театру малих форм (режисер Марина Піта), яка стала переможцем обласного фестивалю-конкурсу “Буковинська театральна весна – 2015”.

Крім того в фойє РБНК була організована виставка робіт дітей з Луганщини “Мир на Україні очима дітей”.

2

Також для дітей було проведено екскурсія по місту та в дендропарк Сторожинецького лісового коледжу.

7

8

9

11

15

10

14

12

13

Категорія: Події
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ