Благодійний конкурс “Успішна пані Підгір’я – 2018”

У п’ятницю, 27 квітня 2018 року, у Сторожинецькому районному Будинку національних культур відбувся благодійний конкурс “Успішна пані Підгір’я – 2018”, у якому взяли участь 8 наших краянок:

  1. Бабич Аліна Дмитрівна, вчитель англійської мови Слобода-Комарівської ЗОШ І-ІІ ст.
  2. Бойчук-Щітка Марина Василівна, депутат Сторожинецької міської ради, приватний підприємець.
  3. Івончак Людмила Вікторівна, завідуюча Бобовецького ДНЗ “Барвінок”.
  4. Мітрик Олена Генадіївна, старша медична сестра терапевтичного відділення Сторожинецької ЦРЛ.
  5. Олексюк Валентина Вікторівна, інспектор роти №4 батальйону управління патрульної поліції у Чернівецькій області, лейтенант поліції.
  6. Білінська-Фальоса Ніна Вікторівна, директор Будинку культури села Комарівці.
  7. Когут Дана Йосипівна, директор Чудейської школи мистецтв.
  8. Марковська Марина Іванівна, вчитель початкових класів Кам’янської ЗОШ І-ІІІ ст.

Журі оцінювало чотири етапи заходу – виставку робіт учасниць “Мій талант”, конкурс “Візитка”, конкурс “Світ захоплень” та спільний конкурс театрального мистецтва “Сторожинецький ярмарок”.

За результатами голосування звання “Успішна пані Підгір’я – 2018” отримала Ніна Білінська-Фальса. Першою Віце-пані стала Аліна Бабич, другою Віце-пані – Марина Бойчук-Щітка, яка також отримала приз “Народний вибір” від Сторожинець.Інфо.

Всі учасниці отримали від журі різні звання – “Пані Чарівність”, “Пані Неповторність”, “Пані Загадковість” тощо та були нагороджені численними цінними призами, грошовими коштами та подарунками від спонсорів.

Кошти від продажу квитків, зібрані на цьому заході, у сумі 24 тисячі гривень були передані керівникам навчальних закладів для подальшого вручення сім’ям дітей, які потребують лікування.

Категорія: Важливо Відео Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ