День Молоді в Сторожинці: Від молоді для молоді! Фото

День Молоді

В неділю, 28.06.15 р., на стадіоні “Дружба” в Сторожинці пройшли заходи, присвячені Дню Молоді. Перед урочистою частиною був проведений футбольний матч та змагання з гирьового спорту, після чого був даний старт велоквесту.

В урочистій частині з привітальним словом виступив голова Сторожинецької РДА Ярослав Михайлович Бартош, який привітав присутніх з Днем Молоді та Днем Конституції, крім того було проведено нагородження активної молоді почесними грамотами Сторожинецької РДА та райради.

Після урочистої частини відбувся концерт вихованців РБНК, ЦДЮТ та промо-групи ArtMusic, після чого відбувся конкурс “Караоке”, переможці якого отримали призи. Після невеликої перерви на сцену вийшли репери Rashid, BifMC, Акробат Пера та інші. Наприкінці виступив рок-гурт The Part Of Friend. Закінчився вечір кінопоказом фільму “Такі красиві люди”. 

Під час заходу одному з відвідувачів стало зле. На виклик оперативно приїхала швидка допомога та надала необхідну медичну допомогу. Хворого відвезли до Сторожинецької ЦРЛ.

Під час акції в конкурсі “Караоке” були зібрані кошти, які передадуть волонтерам для придбання необхідних для наших бійців речей.

Хочемо подякувати управлінню освіти, сім’ї, молоді та спорту Сторожинецької РДА та особисто начальнику Гакману Андрію Івановичу і т.в.о. начальника відділу сім’ї, молоді і спорту Руденко Анні Вікторівні.

Також висловлюємо велику подяку Сторожинецькій міській раді за всебічну підтримку та особисто в.о. мера міста Манчуку Ярославу Васильовичу. Велику допомогу надав районний Будинок національних культур, КП “Сторожинецьке ЖКГ”, спонсорську допомогу надав салон “Вікнарофф”.

Дякуємо промо-групі ArtMusic, продюсерському центру “Наше” та особисто Миколі Пуюлу за надану аудіо-апаратуру та всебічну підтримку та  розуміння.

Посприяла в організації свята активна молодь (група ВК Life In Storozhynets.), яка надала багато пропозицій щодо проведення свята. Велика подяка рок-гурту The Part Of Friend, які, незважаючи на технічні неполадки, все ж таки змогли зіграти декілька пісень, та особисто Максиму Вікторовичу Фіявчуку за організацію велоквесту та допомогу в організації свята.

Охорону свята забезпечував Сторожинецький райвідділ міліції. Інформаційна підтримка – Сторожинець.Інфо.

Відео з свята буде додане пізніше.

Також хочемо звернути увагу, що фотозвіт поділений на декілька сторінок. Кнопки для переходу між сторінками – під останньою фотографією на сторінці. 

День Молоді

3

2

День Молоді

День Молоді

17

15

14

13

11

10

9

8

7

6

5

4

20

День Молоді

35

34

33

32

31

25

30

27

29

28

26

24

Категорія: Важливо Культура
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ