У Банилові-Підгірному відбулися міжрайонні змагання рибалок

Традиційно в травні Товариство мисливців і рибалок проводить міжрайонні змагання рибалок. Минулими вихідними відбулися чергові змагання рибалок з однією поплавковою вудкою з одним гачком на ставку в селі Банилів-Підгірний, у яких взяли участь 41 рибалка (4 юнака та 2 найдосвідченіших) з Сторожинецького, Глибоцького, Вижницького та Новоселицького районів.

Учасники змагалися як індивідуально, так і були поділені на команди. Після реєстрації та жеребу учасники розійшлися по своїх місцях. Учасники протягом трьох годин ловили рибу, а організатори змагань готовили смачний обід.

Суддями змагань були: Ткачук Юрій Борисович – голова Чернівецької обласної та Сторожинецької районної організації УТМР, Круліковський Сергій Васильович – голова Глибоцької районної організації УТМР; єгерський склад Сторожинецького УТМР.

За результатами змагання в індивідуальному заліку місця розділилися таким чином:

  1. Ткачук Юрій Деонізійович – 1971 р.н., с. Михальча, Сторожинецький район – з результатом 3 565 грам. Цінні призи на суму 1812 грн. та 1000 грн. винагороди.
  2. Тівілік Руслан Мірчович – 1973 р.н., с. Тисовець, Сторожинецький район – з результатом 3 420 грам. Цінні призи на суму 1367 грн. та 600 грн. винагороди.
  3. Чепишко Максим Ілліч – 1990 р.н., с. Михальча, Сторожинецький район – з результатом 3 385 грам. Цінні призи на суму 799 грн. та 400 грн. винагороди.

У командному заліку місця розділилися наступним чином:

1. Збірна з Михальчі та Тисовця: Ткачук Юрій Деонізійович, Тівілік Руслан Мірчович, Чепишко Максим Ілліч – з результатом 10 370 грам.
2. Збірна з Панки, Череша, Сторожинця: Дульгер Богдан Миколайович, Тоненький Георгій Георгійович, Чекан Ігор Сергійович – з результатом 4 395 грам.
3. Команда з Тисовця: Гнат Анатолій Іванович, Костеняк Ярослав Іванович, Сандуляк Ілля Георгійович – з результатом 3 250 грам.

Переможці були нагороджені цінними призами.

По хорошій традиції призами були нагородженні найдосвідчений та наймолодший рибалки:

  • Найдосвідченіший рибалка – 1949 р.н., – Савчук Іван Михайлович із с. Кам’яна Сторожинецького району. Його результат – 360 грам.
  • Наймолодший рибалка – 2009 р.н., – Кирилюк Назар Віталійович із с. Кам’яна Сторожинецького району. Його результат – 120 грам.

Джерело: Сторожинецький УТМР

Категорія: Спорт
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ