Комунальники випробували нову деревоподрібнюючу машину

Сьогодні, 24 травня 2018 року, на території КП “Сторожинецьке ЖКГ” випробували нову деревоподрібнюючу машину, яка була закуплена міською радою напередодні у ФОП Масло А.М. з Львівської області за 116 тис. грн.

Навісний агрегат РМ160Т призначений для подрібнення відходів деревини на щепу фракцією від 10 до 30 мм та має продуктивність до 10 м³ на годину.

Раніше, при проведенні робіт з благоустрою територій, значний фінансовий ресурс витрачався на вивезення мілкого гілля на сміттєзвалище, при чому, фактично, вантажівки перевозили “повітря”, оскільки об’єм зрізані гілки займають великий, а вага у них – маленька.

Новий агрегат дозволяє перетрощити гілки до 160 мм у діаметрі, шириною до 240 мм і будь-якої довжини. Це перший подрібнювач такої потужності, закуплений мерією.

Декілька років тому міська рада придбала деревоподрібнюючу машину для гілок діаметром до 50 мм, але через низьку потужність комунальники її не використовували.

Зараз ЖКГ буде переходити на більш економне перевезення, до того-ж подрібнювач може відразу навантажувати щепу на вантажівку.

Категорія: ЖКГ
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ