Сторожинецький кікбоксер з СК “FANAT” став кращим у проекті BestKIDS

Нещодавно закінчився перший сезон 2017-18 року змагань у рамках проекту від професійного центру змішаних єдиноборств «Бескид» – BestKIDS.

BestKIDS – це програма відбору кращих спортсменів 6-12 років з контактних видів єдиноборств. У змаганнях може взяти участь будь хто, проте слід мати на увазі що бої відбуваються за правилами кікбоксингу. На відбіркових змаганнях діє жорстка система класифікації за рангами – тобто пари укладають згідно особистої підготовленості спортсмена

Програма орієнтована строком проведення на один рік. Протягом цього року, з березня 2017 по березень 2018, результати всіх поєдинків були внесені у загальну систему, де методом рейтингу визначені чотири кращих спортсмени, незалежно від вікової та вагової категорії, які нагороджені сертифікатами за успішне проходження програми та цінними призами.

Мета проводження такого турніру – підвищити фізичні та технічні навички спортсменів, вольові якості, психологічну стійкість до стресових ситуації, розвинути в дітях волю до перемоги та почуття особистої відповідальності за власні вчинки, адже на ринзі у спортивному поєдинку тільки ти – той, хто відповідальний за свою перемогу.

Тепер можна підвести офіційні підсумки року та оголосити переможців! Сторожинецький кікбоксер з СК “FANAT” став кращим!

Переможцями першого, дебютного, сезону стали:

  • Кольберт Данило (СК “Фанат”);
  • Ємчура Роман (СК Торнадо);
  • Кравчук Максим (СК Бескид);
  • Бригіневич Роман (СК Рубіс);
  • Вітаємо спортсменів та бажаємо їм подальнших перемог!

Кікбоксер Кольберт Данило з СК “FANAT”, тренером якого є Дробот Володимир, виграв безкоштовну путівку на тренувальні збори з кікбоксингу на спортивно-оздоровчій базі «Розтока». За важку працю – нагорода!

Категорія: Спорт
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ