У “Юності Підгір’я” презентували 192 роботи 19 юних художників. Виставка триватиме до 14 червня

Цими вихідними в Сторожинецькій художній школі пролунав останній дзвоник. В святково прикрашеному фойе Центру естетичного виховання «Юність Підгір’я» було урочисто відкрито ХХ обласну виставку екзаменаційних робіт учнів-випускників художньої школи та школи мистецтв «Палітра юних», на якій презентували 152 роботи з рисунку, живопису, композиції та скульптури 19 учнів випускних класів.

На свято завітали почесні гості: Брижак Петро Михайлович – перший заступник міського голови Сторожинецької міської ради, Гаврилюк Андрій Олексійович – начальник відділу культури, туризму та з питань діяльності засобів масової інформації, Мітрік Георгій Ілліч – директор МП «Веселка», Іонуц Тетяна Вікторівна – директор Сторожинецької музичної школи імені Н. Яремчука, Корчинська Інесса Олександрівна – директор центру дитячої та юнацької творчості. Вони привітали всіх з успішним закінченням навчання та побажали нових звершень на творчій ниві обдарованій молоді, що ступає на тернистий шлях дорослого життя.

Сторожинецька художня школа висловлює особливу вдячність директору ЦДЮТ Корчинській Інессі Олександрівні за надане приміщення Центру естетичного виховання «Юність Підгір’я».

Протягом двох тижнів сторожинчани та гості міста мають змогу ознайомитись з творчістю юних художників на виставці, яка буде тривати до 14 червня 2018 року.

Категорія: Культура
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ