Сторожинець відсвяткував День міста. Фото

Вчора, 3 червня 2018 року, у Сторожинці відзначили День міста. І хоча були сильні побоювання, що дощ зможе завадити провести масу заходів, вони не виправдалися – чудова погода дозволила зібратися сторожинчанам та гостям міста у багатьох місцях, де для них були і розваги, і смаколики, і показові виступи тощо.

Можна сказати, що це святкування було наймасштабнішим за останні кілька років. Розпочався День міста з літургій та молебені за Україну і Сторожинець у храмах міста. Спортивна програма включала шашко-шаховий турнір, турнір з волейболу та міні-футболу, показові виступи карате-клубу “Альянс” та виступи членів авто- і картинг-клубів району.

Зі сцени на Центральному майдані Незалежності у рамках урочистої програми “У барвистім розмаю Сторожинець розквітає” містян вітали вихованці музичної школи, ЦДЮТ, дитячий духовий оркестр села Кам’яна, а також оркестр “Буковина” Чернівецької обласної філармонії ім. Д. Гнатюка. Звучали поздоровлення від міського та обласного керівництва, були вручені грамоти та подяки визначним сторожинчанам.

На площі розмістили виставку картин Георгія Мітрика та Юрія Даскалюка. Твори привернули увагу майже всіх присутніх на святі.

Протягом дня для дітей була організована розважальна програма з аніматорами у костюмах. У парку ім Ю. Федьковича розмістили атракціони, які користувалися популярністю у найменших відвідувачів свята. У Центральній районній бібліотеці презентували книгу про Сторожинецьку громаду, а надвечір продемонстрували художній фільм сторожинецького режисера Сергія Скобуна “Легенда карпат”.

Впродовж дня діяв ярмарок виробів декоративно-ужиткового мистецтва та сувенірів, а також багато генделиків, де можна було скуштувати приготовані на мангалі страви та оригінальні напої.

Вечірня програма свята була проведена у парку “Юність”. Для молоді виступили гурти “Superkeks”, “The Part of Friend”, “Monopolia”, після чого була організована битва фарбами Холі, а на завершення – дискотека.

Генеральним партнером проведення заходів для молоді стала Сторожинецька міська рада. Спонсорами виступили МПП “Веселка”, ТЦ “ComfortHOUSE”, дитячий розважальний центр “Happyland”, ПП Любимський О.В., кафе “Корона”, магазин комп’ютерної техніки “Манго”, весільна агенція “Білий Ангел” та нічний клуб “Стороживе місто”.

Для вашої зручності фотозвіт поділений на частини. Вказівник сторінок під останньою фотографією на сторінці. 

Категорія: Важливо Новини міста
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ